Igraonica

Najveća i najzabavnija igraonica u gradu Rijeci za male zvrkove otvorena je radnim danom od 16 do 21, vikendom od 10 do 20 sat

Sigurno mjesto za dječju igru i druženje s brojnim atrakcijama – labirint na dva i tri nivoa, tobogani, bazeni s lopticama, tuneli, mostići, kućice, zid za penjanje, trampolini, prostor za nogomet, topovi na zrak, soft play igračke i još mnogo toga. Prostori za djecu od 1-5 godine te za djecu od 6-10 godina su odvojeni.

Djecu potičemo na aktivnost, razvijanje motoričkih sposobnosti, koordinaciju pokreta, brzinu, ravnotežu i preciznost u stimulativnom okruženju. U igrama poput dječje olimpijade, skakanja u vrećama, poligonima, padobran igrama, druže se i ostvaruju suradnju s drugom djecom.

Imamo i kutak za roditelje te besplatan parking.

Igranje 5 € neograničeno

“Moja djeca jednostavno obožavaju Zvrk. Morala sam vam to reći. “

Svjetlana M. (mama)

“Meni i mojoj djeci Zvrk je kao dnevni boravak “

Tanja P. (mama)

Sigurnost je najvažnija

Zvrk poduzima sve da boravak djece u zabavnom parku učini sigurnim, zabavnim i ugodnim. Zapošljava osoblje koje je stručno i kvalificirano za rad s djecom, nabavlja isključivo certificiranu opremu koja se redovito održava i provjerava, a sva su djeca za vrijeme boravka u zabavnom parku osigurana policom Grawe osiguranja. No unatoč svim mjerama predostrožnosti, Zvrk ne može u jamčiti apsolutnu sigurnost te ne snosi odgovornost za eventualne povrede do kojih može doći prilikom igre i proslave rođendana.

Hvala vam što jednostavnim poštivanjem Zvrkovog kućnog reda i pravila igranja vi i vaša djeca uvelike doprinosite sigurnosti djece i bezbrižnosti roditelja!

Obvezno nošenje čarapa!

U zabavnom parku Zvrk jako pazimo na čistoću – čišćenje i dezinfekcija pojedinačnih igračaka, sprava i cjelokupnog prostora obavlja se svakodnevno. No da bi vaša djeca bila potpuno sigurna, u Zvrku se igramo u (čistim) čarapama. Stoga vas molimo da svome djetetu pripremite čarapice prilikom dolaska na igru ili proslavu rođendana i u ljetnim mjesecima.

Zabranjeno fotografiranje!

Radi zaštite privatnosti vaše djece u prostorima Zvrka nije dozvoljeno snimanje i fotografiranje. Fotografiranje je dozvoljeno samo Zvrk-tetama.