Sigurnost je najvažnija

Zvrk poduzima sve da boravak djece u zabavnom parku učini sigurnim, zabavnim i ugodnim. Zapošljava osoblje koje je stručno i kvalificirano za rad s djecom, nabavlja isključivo certificiranu opremu koja se redovito održava i provjerava, a sva su djeca za vrijeme boravka u zabavnom parku osigurana policom Grawe osiguranja. No unatoč svim mjerama predostrožnosti, Zvrk ne može u jamčiti apsolutnu sigurnost te ne snosi odgovornost za eventualne povrede do kojih može doći prilikom igre i proslave rođendana.

Hvala vam što jednostavnim poštivanjem Zvrkovog kućnog reda i pravila igranja vi i vaša djeca uvelike doprinosite sigurnosti djece i bezbrižnosti roditelja!

Kućni red

Zabavni park Zvrk namijenjen je igri i zabavi za djecu u dobi od 1 do 10 godina. Uz djecu do 4 godine u Zvrku 1, a u Zvrku 2 do 5 godina, obvezno je prisustvo roditelja. Ostali roditelji su slobodni u odluci žele li dijete ostaviti pod nadzorom osoblja ili ostati s djetetom u zabavnom parku tijekom igre ili proslave rođendana. No, prisustvo odrasle osobe u djetetovoj pratnji obvezna je prilikom dolaska na igru.

Obveza je roditelja slavljenika doći po djecu najkasnije pet minuta prije isteka proslave rođendana. Također, roditelj slavljenika je obvezan tijekom proslave rođendana biti dostupan mobilnim telefonom koji je naveo prilikom rezervacije rođendana.

Prilikom ulaska u zabavni park djeca ostavljaju obuću, jaknu ili slične odjevne predmete u za to predviđenom prostoru na ulazu (obuća u ormariće, odjeća na vješalice unutar prostora igraonice).

Djeca se u zabavnom parku mogu igrati isključivo u prikladnoj odjeći koja ne ograničava kretanje i ne uzrokuje zapinjanje djeteta za stvari ili osobe, a na nogama mogu imati isključivo čarape. Odrasloj osobi u djetetovoj pratnji dovoljno je staviti navlake na cipele.

U prostore zabavnog paraka zabranjeno je unošenje vlastitih igračaka, žvakaćih guma, bombona, hrane, napitaka, mobitela, lančića, narukvica, privjeska, bedževa, špangica i bilo kakvog drugog nakita i predmeta kojima mogu ozlijediti sebe ili drugo dijete. Također zabranjeno je unositi i konzumirati alkohol, duhanske proizvode i opojna sredstva.

Radi zaštite zdravlja ostale djece, djeca koja imaju temperaturu ili osip, odnosno boluju od zaraznih bolesti, ne mogu prisustvovati rođendanu ili se igrati u igraonici. Roditelji su obavezni upozoriti osoblje zabavnog parka za eventualne ozbiljnije bolesti svog djeteta ili invaliditet (epilepsija, alergjje i sl.).

U zabavnom parku nisu dopuštene aktivnosti suprotne pravnom poretku i opće prihvaćenim moralnim normama. Bilo kakve svađe ili nemiri neće biti tolerirani i takva djeca će biti udaljena iz prostora parka. Zvrk je autonoman u odluci kojom će odrediti trenutni kapacitet igraonice i vrijeme boravka pojedinog djeteta u igraonici. Osoblje igraonice nije dužno objasniti zašto nekom djetetu nije dozvolilo ulaz u igraonicu odnosno zašto je nekom djetetu odredilo da će se koristiti igraonicom kreće od predviđenog vremena.

Pravila igranja

Svu opremu mogu koristiti djeca i odrasli čija tjelesna masa ne prelazi 80 kg.
Zabranjeno je skakanje, zaustavljanje i zadržavanje na toboganima, kako ne bi ozlijedili sebe i drugu djecu.
U trampolinu skačemo jedan po jedan.
U prostoru sa zračnim topovima dozvoljena je igra četvorici igrača.
U Zvrku nije dopuštena gruba igra. Uživajte, a da pri tom ne ugrožavate drugu djecu!

Izgubljeno-nađeno

Osoblje Zvrka ne odgovara za stvari ostavljene na ulazu u zabavni park, kao ni za stvari unešene u prostor parka čak i u slučaju da je njihovo unošenje osoblje parka dopustilo zbog opravdanih razloga. Ipak, na pultu imamo mali odjeljak izgubljeno-nađeno.

Igrajte se i dobro se zabavite!