Zvrk tim

O nama

Ideja o Zvrku, zabavnom parku za djecu i roditelje, nastala je jednog kišnog popodneva kada je moja šestogodišnja kći rekla: „Mamaaaa… idemo negdje?!“ Od same pomisli na kućne posjete ili pak bezglavo lutanje trgovačkim centrima – naježila sam se. Znala sam da i moji sugrađani, jednako kao i ja, trebaju više od malog stana i skromnog parkića u susjedstvu, da zaslužuju „pravo“ mjesto za dječju igru i druženje.

Zabavni park Zvrk, opremljen pomno odabranom opremom koja udovoljava svim europskim standardima, otvorili smo u rujnu 2012. godine. Zaposlili smo stručne mlade ljude koji su, osim velike odgovornosti, pokazali nevjerojatnu energiju i ljubav prema svakom djetetu.

Za nas u Zvrku dječja igra podrazumijeva fizičku aktivnost, druženje i suradnju. Poticanjem fizičke aktivnosti u stimulativnom okruženju razvijamo motoričke sposobnosti djeteta te poboljšavamo koordinaciju pokreta, ravnotežu i preciznost. Poticanjem zajedničke aktivne igre, posebno za vrijeme proslava rođendana, osim što se bolje zabavljamo, razvijamo socijalne vještine i učimo međusobno surađivati.

Uistinu nam je drago što su i djeca i roditelji prepoznali našu ideju i rad te nam se iznova, gotovo svakodnevno, vraćaju. Ponosni smo na tate koji dolaze provesti kvalitetno vrijeme sa svojom djecom dok mame kod kuće peglaju, noniće i none koji s unucima igraju nogomet, mame prijateljice koje dođu na druženje i igru uz čašicu razgovora… te na sve riječke obitelji koje su nam ukazale povjerenje i dijele našu viziju aktivne dječje igre.

U Zvrku se uvijek nešto dešava. Nastojimo obilježiti sve važne događaje tijekom godine, zabaviti se te naučiti i doživjeti nešto novo. Dočekujemo Sv. Nikolu i Djeda Božićnjaka, maskiramo se, za Uskrs tražimo Zvrkovo jaje, na likovnim radionicama slikamo, mažemo, gnječimo… a humanitarnom akcijom na kraju godine pomažemo potrebitima.

Niste još bili u Zvrku? Zvrk je velik na toliko puno načina da ste svi pozvani!
Veselimo vam se!

mama Karmen
kolegica, šefica pa vlasnica