Polica privatnosti

Zabavni park Zvrk je predan zaštiti privatnosti djece, roditelja te posjetitelja kako u igraonici tako i na našoj web stranici na adresi https://zvrk.info.

 

Osobni podaci

Za pregledavanje naše web stranice nije se potrebno osobno  identificirati. Osobne podatke kao što su ime, adresa e-pošte i osobne preferencije u vezi naših usluga (npr. željeni datum organizacije rođendana) mogu biti prikupljene na dobrovoljnoj bazi ako ispunite obrazac za upit na stranici “Kontakt” na našoj web stranici ili nam pošaljete upit putem e-pošte.
 
Više osobnih informacija možemo tražiti samo u slučaju da želite koristiti neku od naših usluga  (npr. proslava rođendana u Zvrku, sudjelovanje djeteta na radionici). Također, možemo čuvati podatke vaše komunikacije s nama.
 
Prikupljamo ove informacije kako bismo razumjeli vaše želje i pružili vam bolju uslugu, za internu evidenciju i za potrebe koju zahtjeva zakonska regulativa. Trudimo se osigurati da su vaši podaci sigurni i zaštićeni od neovlaštenog pristupa ili otkrivanja.
 
Vaši podaci neće se koristiti u marketinške svrhe bilo koje vrste osim ako nemamo vaše izričito dopuštenje. Nikad ne dajemo, dijelimo ili prodajemo vaše osobne podatke bilo kojoj trećoj strani.
 
Pristup osobnim podacima i evidenciji imaju isključivo odgovorne osobe Zabavnog parka Zvrk.

 

Fotografije i video

Svi foto i video materijali (snimani uz prethodnu pismenu suglasnost roditelja/korisnika naših usluga) snimljeni u Zvrku uključujući i one s rođendana, radionica i zabava mogu se objaviti na našoj web stranici samo uz izričito dopuštenje roditelja sudionika.

 

Komentari

Kada posjetitelji napišu komentar na web-stranici mi prikupljamo podatke prikazane u formi komentara, i također IP adresu posjetitelja kao i string korisničkog agenta preglednika kako lakše detektirali spam.

Moguće je da je anonimiziran string kreiran iz vaše adrese e-pošte (koji se također zove hash) dostavljen Gravatar servisu kako bi provjerili da li ga koristite. Pravila privatnosti Gravatar servisa dostupna su ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika je javno vidljiva u kontekstu vašeg komentara.

 

Kolačići (engl. Cookies)

Kolačić je mala tekstualna datoteka, koja u sebi sprema Vaše Internet postavke. Gotovo svaka internetska stranica koristi ovu tehnologiju. U cilju poboljšanja naše web stranice koristimo kolačiće iz usluge Google Analytics kako bismo dobili informacije o tome kako posjetitelji koriste našu web stranicu, kao i kolačiće koji nam pomažu da ubrzamo odziv naše web stranice. 

Ako napišete komentar na našoj web-stranici, možete odabrati da spremite ime, adresu e-pošte i web-stranicu u kolačiće. Ovo je kako bi vam olakšali ponovno komentiranje, da ne morate ponovno unositi te informacije. Ovi kolačići traju godinu dana.

Postavke kolačića

Vaš Internet preglednik može se podesiti tako da kolačići budu prihvaćeni samo uz vašu suglasnost ili da budu u potpunosti odbijeni. Dakle, vi imate mogućnost upravljanja korištenjem kolačića odnosno njihovog blokiranja tako da podesite postavke svojeg Internet preglednika. Bez korištenja kolačića područja ili pojedini dijelovi web stranice mogu funkcionirati ograničeno ili biti izvan funkcije.

 

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Na ovoj web-stranici može se nalaziti ugrađeni sadržaj trećih strana (npr. Facebook modul). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu. Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici. Ovdje opisana pravila o privatnosti ne primjenjuju se za te web stranice.

 

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Osobne podatke čuvamo 5 godina. Komunikacija putem e-pošte je trajno pohranjena na Gmail serverima. Ako napišete komentar, komentar i njegovi meta podaci su sačuvani zauvijek. To je zato da možemo automatski prepoznati i odobriti buduće komentare, umjesto da ih držimo na čekanju za odobrenje. 

 

Koja prava imate nad svojim podacima

Slanjem e-poruke na zpzvrk@gmail.com možete zatražiti uvid ili brisanje svih osobnih podataka i materijala (npr. objavljenih fotografija, komentara) koje imamo o vama. Ovo ne uključuje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, zakonske ili sigurnosne namjene.